Emoţii ..

Emoția într-o relație de cuplu este esențială. Un cuplu nu poate fi bine mult timp dacă emoția lipsește, oricât am fi de logici, raționali și motivați să facem parte din acea relație.
E adevărat că îndrăgostirea, emoția aia de început care îți invadează ființa, nu durează la nesfârșit. Însă cu timpul se transformă în altceva mai liniștit și mai profund, dar e tot emoție. Femeile în special au nevoie să simtă, ele respiră cu emoții, se hrănesc cu ele și dacă sunt ignorate din punctul ăsta de vedere, se transformă. Devin anxioase, cer atenție și afecțiune. Încep să apară tensiunile.
În relație, emoția este cea care oferă siguranță și încredere. O sută de argumente logice nu sunt “valabile” dacă nu se și “simt”.
Și nu e complicat să-i arăți partenerului că exiști și prin simțire , o poți face prin gesturi mărunte, o privire în ochi atunci când discutați, un zâmbet dimineața când ieși din baie, un sărut pe obraz înainte să fugi la serviciu, un telefon pe la prânz să întrebi dacă se simte bine, o prăjitură care știi că îi place.. toate astea pot fi emoții exprimate simplu, puse în act, certificate de garanție pentru suflet și cuplu.
Chiar dacă aveți multe responsabilități și facturi de plătit, e benefic să vă dăruiți bucățele de suflet zilnic. Ele elimină blocajele și hrănesc relațiile.

O zi plină de emoții să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *