De ce să mergi la un atelier despre relaţia de cuplu?

Câteva motive pentru care ai putea să participi la un atelier în care se vorbeşte despre relaţia de cuplu, chiar dacă tu nu ai “probleme” în relaţia ta:

  • în primul rând – afli lucruri noi ! Oriunde sunt discuţii libere pe o anumită temă, afli ceva nou, sau afli de la ceilalţi alte perspective despre aceleaşi idei sau gânduri pe care le ai şi tu. În cazul acesta, despre relaţiile de cuplu, ce înseamnă să fii şi să faci parte dintr-un cuplu!
  • se poate întâmpla ca la atelier să participe persoane care au avut în relaţiile cu partenerii lor de cuplu diverse situaţii de rezolvat – şi afli cum şi le gestionează. Deci nu din “cărţi” , ci din viaţa reală.
  • îţi confirmi diverse principii, concepte, păreri, cunoştinţe… ceea ce îţi aduce un plus de valoare ţie, pleci acasă cu ceva în plus pentru tine şi relaţia ta.
  • primeşti resurse pe care le poţi consulta liniştit acasă şi îţi poţi clarifica dileme, de exemplu: cărţi, articole, teorii, metode, tehnici, teste şi chiar studii ştiinţifice. Interesant, nu-i aşa?!
  • atelierul este pregătit de specialişti care împărtăşesc din experienţa şi cunoştinţele lor. Şi sunt acolo să discute cu tine despre orice îţi doreşti sau ai nevoie. Da – despre tine şi relaţia ta.
  • te descoperi, da! Eşti câteva ore într-un grup de oameni care au aceleaşi curiozităţi ca şi tine, care îşi doresc să vorbească, să afle, să întrebe. Şi poate cel mai important lucru – te ascultă!
  • şi Cel Mai Important – este că – se vorbeşte despre iubire, despre afecţiune, despre nevoi, despre dorinţe. Afli că eşti valoros şi meriţi să să fii iubit.

Voi ce părere aveţi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *